Eestlased noppisid Balti Seenioride Meistrivõistlustel esikohad

Möödunud nädalavahetusel toimusid Lätis Balti Seenioride Meistrivõistlused.

Tugevas konkurentsis tõid Eestile esikohad 35+ vanuseklassi üksikmängudes Mati Soo ja Siiri Rajamägi. 45+ naisüksikmängus sai kuldmedali Maria Alajõe, 50+ võitis Reet Vokk ning meesteüksikmängu 50+ vanuseklassis Meelis Tammik. 65+ meesteüksikmängus oli parim Aavo Raig ning 70+ vanuseklassis noppisid esikolmiku Jüri Veerits, Jaan Järvik ja Jaak Ruus.

Paarismängudes tegid eestlased samuti puhta töö, kui 35+ naispaarismängus võitsid esikoha Kristi Kuuse – Külle Laidmäe ning hõbemedalile tulid Siiri Rajamägi – Irja Luigas. Meestepaarismängu 40+ arvestuses võitsid kulla Andres Hoop – Toomas Vallikivi, hõbemedalistid Raul Linnamägi – Indrek Suigusaar ning pronksmedali võitsid Reimo Rajasaalu – Siim Sarapuu. Naispaarismängu 45+ arvestuses olid parimad Triinu Tombak – Marju Velga, teine koht Maria Alajõe – Anne Kanter ning kolmas koht Elina Letjutšaja – Svetlana Polikarpova. 50+ naiste arvestuses võitsid kulla Terje Arak ja Külle Kordemets. 50+ meeste arvestuses olid parimad Meelis Tammik ja Einar Veede.

Segapaarismängus 35+ vanuseklassis võitis Kristi Kuuse, kes mängis Venemaalt pärit Andrey Degtyareviga. 45+ segapaarismängus tegid puhta töö Einar Veede ja Marju Velga ning 50+ vanuseklassi kuldmedali omanikeks said Terje Arak ning leedukas Laimonas Vaškevicius.

Vaata kõiki tulemusi siit!