Eestlased tegid Leedu juunioride turniiril suurepärase tulemuse

Sel nädalavahetusel mängiti Leedus juunioride Euroopa karikaetapp “Lithuanian Junior”.

Suurepärase tulemuse tegi meesüksikmängus Karl Kert, kes jõudis poolfinaali. Teel finaali seisis ees juunioride Euroopa edetabeli liider Christopher Grimley. Poisid mängisid omavahel kolm geimi, kuid võitjana väljus siiski Grimley, kes hiljem kindlustas endale ka kuldmedali. Hans Kristjan Pilve jõudis välja veerandfinaali, kus tema teekonna lõpetas hilisem hõbemedalist Lukas Resch.

Naispaarismängus jõudsid poolfinaali Karina Kapanen ja Victoria Korobova. Esimeses ringis alistas Eesti naispaar kindlalt Norra paari Marie Mork – Jenny Rajkumari kahes geimis 21-9; 21-10. Teises ringis näitasid tugevat vastupanu leedulannad Gabija Mockute – Vitalija Movsovic, kellega mängiti kolm tasavägist geimi. Eestlaste teekonna finaali lõpetasid turniiri 1. asetusega poolakad Magdalena Kulska – Zuzanna Parysz 21-14; 21-16.

Segapaarismängus tegid eestlastest parima tulemuse Alexander Raudsepp ja Victoria Korobova, kes raskete mängudega jõudsid välja poolfinaali. Taaskord oli teel finaali ees kohtumine tugeva, turniiri 1. asetusega Poola paari Wiktor Trecki – Magdalena Kulskaga, kes võitsid mängu 21-18; 21-16.

Vaata kõiki tulemusi siit!