Täname lastefestivali toetajaid

Juunioride Euroopa Meistrivõistluste raames oli Eesti Sulgpalliliidu südamesoov lükata käima “Juunioride EM lastefestival”.

Lastefestivalile on oodata üle Eesti ligi 1000 koolinoort, kellele korraldatakse lõbus sulgpallitund ja kes saavad vahetult nautida EM-i põnevaid mänge. Festivali eesmärk on tutvustada lastele sulgpalli, kui lõbusat spordiala ning motiveerida noori mänguliselt liikuma. Sellele ettevõtmisele panid läbi hooandja õla alla 52 sulgpalli sõpra.

Täname: Karol Kovanen, Maria Alajõe, Ago Tiiman, Sirje Unt, Nataliya Shornikova, Meeli Laos, Siiri Rajamägi, Andres Aru, Kati Liik, Rainer Terras, Anne Mobel, Reet Vokk, Elina Elkind, Aleksandr Ledvanov, Alan Heinluht, Karl Kivinurm, Triinu Tombak, Teele Arjasepp, Enar Pehk, Innar Vainre, Liisa Laanemets, Jekaterina Burlakova, Mait Meriloo, Siim Värv, Andres Tarto, Maris Filippov, Aivi Themas, Birgit Ormus, Ando Valm, Julia Piel, Aivar Hunt, Liliana Jüriso, Nele Üprus, Jaak Tamm, Vahur Lukin, Guido Oja, Maanus Hurt, Marianne Kala, Kelli Püss, Sirli Rull, Tiit Pärna, Mart Siliksaar, Lii Villenthal, Amar Marran, Peter Meszaros, Ragnar Sepp, Timo Tobias Ley, Aare Luigas, Margus Härm, Liis Tamberg, Eve Laansoo.

Suur tänu kõigile, kes aitasid meie unistustel teoks saada!