Kristin Kuuba MK etapil kahes veerandfinaalis

Eesti sulgpallurid on jätkanud edukaid esitusi 75000 dollari suuruse auhinnafondiga maailmakarika etapil Vladivostokis Venemaal. Kristin Kuuba on jõudnud veerandfinaali nii naiste üksikmängus kui paarismängus koos Kati-Kreet Marraniga. Üksikmängu esimeses ringis võitis Kuuba India mängija Vaidehi Choudhari 21-13, 21-15 ja Kati-Kreet Marran venelanna Elizaveta Tarasova 21-16, 22-20. Kaheksandikfinaalis kohtusid eestlanna omavahel. Maailma edetabelis 80. kohal asuv Kuuba, kes oli mängu eel eeldatav favoriit, saigi edetabelis 150. kohal paikneva Marrani üle kindla võidu 21-7, 21-12. Kristin Kuuba järgmine vastane on turniiril neljanda paigutusega ja maailma edetabelis 70. kohta hoidev  Yvonne Li Saksamaalt

Naiste paarismängus olid Kuuba ja Marrani vastasteks kaheksandikfinaalis Korea paar Ji Hye Lee ja Sang Eun. Eesti paar võitis tasavägises mängus 21-15, 16-21, 21-18. Veerandfinaalis mängitakse Jaapani paari Chisato Hoshi ja Kie Nakanishi vastu.

Võistluse tulemused ja ajakava siin.