Kristin Kuuba ja Raul Must Venemaal veerandfinaalis

Gatchinas mängitaval Euroopa karikaetapil, kus osaleb ka palju heal tasemel Aasia mängijaid on nii Kristin Kuuba kui Raul Must jõudnud üksikmängudes veerandfinaali.

Kuuba alitas esimestes ringides Jaapani esindaja Erika Yokoyama ja teises ringis kolmanda paigutusega Sri Krishna Priya Kudaravalli Indiast. Kaheksandikfinaalis oli Eesti esireketi, maailma edetabelis karjääri parimale 84. kohale tõusnud, Kuuba vastane Venemaa juunioride koondise esinumber Anastassia Pustinskaia. Kuuba võttis selles mängus kindla võidu 21-15, 21-13. Veerandfinaalis tuleb vastu Chua Hui Zhen Grace (BWF 103) Singapurist.

Raul Mustal (BWF 85) on võistlustel neljas paigutus. See andis esimesest ringist otse edasipääsu. Teises ringis võitis Must India esindajat Kartik Jindali. Kuueteiskümne parima seas tuli vastu Austria esireket Luka Wraber, kellest käis Musta jõud üle 21-16, 21-16. Veerandfinaalis mängib Must kuuenda asetusega Sergei Sirantiga (BWF 72) Venemaalt.

Naiste paarismängus jäi Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli laeks seekord 9. koha jagamine, kui kaheksandikfinaalis tuli vast võtta kaotus Jaapani paarilt Akane Araki ja Riko Imai 14-21, 18-21.