Kristin Kuuba jõudis Venemaal teise ringi

Neljapäeval White Nights põhiturniiril sai esimeses ringis üksikmängus võidu Kristin Kuuba, kes alistas kvalifikatsioonist põhivõistlusele jõudnud Jaapani mängija Erika Yokoyama 21-16, 10-21, 21-13. Ka paarismängus said Kristin Kuuba ja Helina Rüütel esimeses ringist edasi, kui võideti Venemaa paar Anastassia Boiarun ja Alena Iakovleva 21-19, 21-15.  Getter Saar ja Kati-Kreet Marran pidid esimeses ringis vastu võtma kaotused. Saar Ukraina mängijalt Valeria Rudakovalt ja Marran Valgevene esindajalt Alesia Zaitsavalt.

Kvalifikatsioonivõistluselt jõudsid põhiturniirile 64 parima sekka meeste üksikmängus Karl Kert ja Hans Kristjan Pilve. Põhiturniiril pidid aga mõlemad vastu võtma esimeses mängus kaotuse. Karl Kert jäi alla Muhammed Ali Kurtile Türgist ja Hans Kristjan Pilve kaotas Qin Zhengile Tšiilist. Raul Mustal on võistlusel neljas asetus, millega sai ta otse teise ringi, kus kohtub India mängija Kartik Jindaliga.

Segapaaris said kvalifikatsioonist põhiturniirile Helina Rüütel ja Marcus Lõo, kuid läksid põhiturniiri esimeses mängus vastamisi esimese paigutusega Venemaa paari Rodion Alimov ja Alina Davletovaga ja jäid alla 16-21, 13-21.

Võistluse tulemused siin.