Eesti sulgpallurid White Nights turniiril

Kolmapäeval algas Venemaal Gatchinas Badminton Europe International Challenge kategooriasse kuuluv White Nights turniir, kus löövad kaasa mitmed Eesti mängijad.

Meeste üksikmängus alustab põhiturniiril Raul Must, kellel on võistlusel neljas paigutus. Asetuse tõttu on Must esimeses ringis vaba ja kohtub 32 parima seas Prantsusmaa mängija Leo Rossi ja India esindaja Kartik Jindali kohtumise võitjaga. Teised Eesti mängijad peavad meeste üksikmängus püüdma põhiturniiri kohta kvalifikatsiooniturniirilt.

Naiste üksikmängus tuleb Kristin Kuuba esimene vastane kvalifikatsioonist. Getter Saar kohtub põhiturniiri esimeses ringis Valeriya Rudakovaga Ukrainast ja Kati-Kreet Marran Alesia Zaitsavaga Valgevenest.

Naiste paarismängus on Kristin Kuubal ja Helina Rüütelile neljas asetus ning nende esimesed vastased on Anastasia Boiarun ja Alena Iakovleva Venemaalt.

Vaata tulemusi ja tabeleid siin.