Kristin Kuuba ja Helina Rüütel klubide EM-il medalil

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel said klubide EM-il kaela pronksmedali.
Poolfinaalis kohtusid  omavahel eestlaste koduklubi Calvi Network BC Milano ja turniiri 2. asetusega Prantsusmaa klubi BC Chambly Oise. Kumbki eestlastest oma klubile võidupunkti tuua ei suutnud. Helina Rüütel mängis segapaarismängu koos Wisnu Putroga, kuid Lorraine Baumann ja Quentin Vincent võitsid kohtumise kahes geimis. Ka meesüksikmängus ei suutnud Julien Carraggi võistkonnale punkti tuua, kui kaotas põhjanaaber Eetu Heinole 18-21; 17-21, kes mängib Prantsusmaa klubi ridades. Viimane lootus oli jäänud Kristin Kuubale. Ligi tund aega kestnud raskes ning tasavägises mängus ei suutnud siiski Kuuba endast maailma edetabelis 20 kohta kõrgemal asuvat Soraya De Visch Eijbergenit alistada ning eestlaste klubi võttis vastu kaotuse 3:0.

Finaalis kohtusid omavahel Prantsusmaa klubi BC Chambly Oise ja Venemaa klubi Primorye Vladivostok, kes alistas poolfinaalis turniiri favoriit Issy Les Moulineaux BC 3:0. Finaal jäi sel korral ühepoolseks, ainsa punkti prantslaste võistkonnale suutis tuua Soraya De Visch Eijbergenit, kes võitis naisüksikmängu kohtumise Byeol Nim Lee üle 21-19; 21-16. Venemaa klubi Primorye Vladivostok võitis kohtumise 3:1 ning krooniti klubide Euroopa Meistrivõistluste parimaks.

Vaata kõiki tulemusi siit!