Kristin Kuuba ja Helina Rüütel klubide EM-l veerandfinaalis

Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli koduklubi Calvi Network BC Milano jõudis klubide Euroopa Meistrivõistlustel veerandfinaali.

Eile võitis eestlaste klubi viimases alagrupimängus kindlalt Belgia klubi BAD79 Anderlecht tulemusega 5:0. Tänases veerandfinaalkohtumises on Calvi Network BC Milano vastamisi Slovakkia klubi Lokomotiva Kosicega. Võidu korral kohtutakse poolfinaalis Prantsusmaa BC Chambly Oise ja Hispaania klubi Recreativo les La Ordeni omavahelise mängu võitjaga.
Teises poolfinaalis on omale koha kindlustanud Venemaa klubi Primorye Vladivostok, kes võitis veerandfinaalis Tšehhi klubi. Turniiri favoriit Issy Les Moulineaux BC võitleb pääsuks poolfinaali Poola klubi Suwalki KB Litpol-Malowiga.

Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli klubi kohtumist on võimalik jälgida otseülekandena kell 14:00 Badminton Europe Youtube kanalil