Kristin Kuuba ja Helina Rüütel võistlevad klubide Euroopa meistritiitlile

19. – 23. juunil mängitakse Poolas, Bialystokis klubide Euroopa Meistrivõistlused.

Esimest korda löövad võistlustel kaasa ka eestlased – Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Kuuba ja Rüütel võistlevad Itaalia klubi Calvi Network BC Milano eest, kelle ridades tulid tänavu Itaalia klubiliiga meistriks. EM’l osalevad 14 klubi 12’st riigist üle Euroopa. Kuuba ja Rüüteli klubi on ühte alagruppi loositud Portugali, Belgia ja Tšehhi klubidega. Esimene kohtumine peetakse täna Tšehhi klubi BK 1973 DELTACAR Benátky nad Jizerou vastu. Võistluste favoriit on tiitlikaitsja Issy Les Moulineaux Prantsusmaalt.

Kuuba ja Rüüteli klubi Calvi Network BC Milano peab esimese kohtumise täna kell 17.00 !

Euroopa Sulgpalliliit teeb võistlustest otseülekande, mida on võimalik jälgida Badminton Europe Youtube kanalis!
Klubide Euroopa Meistrivõistluste tulemused ja ajakava on nähtav siin!