Catlyn Kruus ja Ramona Üprus jõudsid noorte karikaetapil veerandfinaali

Sel nädalavahetusel mängiti Saksamaal U17 Euroopa karikaetapp, kus Catlyn Kruus ja Ramona Üprus jõudsid veerandfinaali.

Esimeses ringis alistasid eestlased saksa paari Elina Sonnenschein – Tabea Tirschmanni kindlalt kahes geimis. Teises ringis ootas paari ees 4. asetusega Prantsusmaa naispaar Emilie Drouin – Tea Margueritte, kelle eestlased alistasid 21-17; 21-13. Teel poolfinaali seisis ees kohtumine tugevate sakslaste Mareike Bittner – Caroline Huang, kes võitsid kohtumise kahes geimis. Sakslannad võitsid turniirilt hõbemedali.

Naisüksikmängus tegi Catlyn Kruus samuti suurepärase tulemuse, kui jõudis veerandfinaali. Pääsuks poolfinaali kohtus Catlyn sakslanna Thuc Phuong Nguyen’ga, kes alistas teises ringis 1. asetusega venelanna. Kruus pidas küll tasavägise mängu, kuid võiduga liikus edasi Nguyen, kes võitis turniirilt kuldmedali. Ramona Üprus jõudis välja kolmandasse ringi.

Vaata kõiki tulemusi siit!