Kristin Kuuba ja Helina Rüütel Leedus finaalis

Sulgpalli Euroopa Karikaetapil Kaunases on Kristin Kuuba teist nädalat järjest jõudnud kahte finaali. Üksikmängus alistas turniiril esimese asetusega Kuuba (BWF 93) kiire mänguga kolmanda paigutusega Agnes Korosi (BWF 116) Ungarist 21-13, 21-8. Finaalis läheb Kristin Kuuba kokku Walesi mängija Jordan Hartiga. Hartiga mängis eestlanna viimati nädal tagasi Läti turniiril ja sai võidu.

Naiste paarismängus on samuti esimest asetust omavad Kuuba ja Helina Rüütel edenenud kindlate võitudega finaali. Poolfinaalis alistasid maailma edetabelis 58. kohal olevad Kuuba ja Rüütel Ungari paari Daniella Gonda ja Agnes Korosi 21-14, 21-17. Finaalivastasteks on taanlased Christine Busch ja Amalie Schulz.

Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner pidid laupäeva õhtul veerandfinaalis vastu võtma kaotuse noorelt Kasahstani paarilt Artur Niyazov ja Dmitri Panarin 21-18, 19-21, 14-21.

Vaata finaale kell 15.00 siin.