Kristin Kuuba Leedu Euroopa karikaetapil kahes poolfinaalis

Kristin Kuuba jätkab teist nädalat järjest häid esitusi sulgpalli maailma edetabeli turniiridel. Eelmise nädalal karjääri esimese üksikmängu tiitliga kerkis Kristin Kuuba maailma edetabelis 93. kohale. Sel nädalal Kaunases Euroopa karikaetapil on Kristin kolme võiduga jõudnud poolfinaali. Veerandfinaalis alistas Kristin Vladislava Lesnaya Ukrainast 21-18, 21-14. Poolfinaalis läheb turniiril esimese asetusega eestlanna vastamisi Ungari mängija kolmanda asetusega Agnes Korosiga (BWF 116).

Ka naiste paarismängus on Kristin Kuuba ja Helina Rüütel mänginud end kindlalt poolfinaali. Veerandfinaalis mängiti üle endast paar aastat nooremad Inglismaa juunioride paremikku kuulunud Abigail Holden ja Fee Teng Liew 21-6, 21-13.

Veerandfinaali jõudsid Leedus Eesti mängijatest veel meespaaris Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner.

Getter Saar pääses naiste üksikmängus teise ringi, kuid kaotas seal Venemaa mängijale Elizaveta Pyatinale 12-21, 14-21.