Eestlased alustasid Leedu karikaetapiga

Täna algas Leedus Euroopa karikaetapp “Lithuanian International 2018”

Meeste üksikmängus alustab ainsa eestlasena põhitabeli esimesest ringist Mihkel Laanes, kes kohtub reedel turniiri 8. asetusega Tšehhi mängija Ondrej Kraliga. Kvalifikatsiooni ringid mängitakse täna ja hetkel on teise ringi jõudnud Karl Kert ja ja Marcus Lõo.

Naiste üksikmängu põhitabeli esimestest ringidest alustavad Kristin Kuuba, Getter Saar ja Kati-Kreet Marran. Kristin Kuubal on 1. asetus ja tema vastane selgub kvalifikatsiooniringidest. Kati-Kreet Marran kohtub esimeses ringis prantslase Marion Kriegeriga ja Getter Saar läheb vastamisi ungarlanna Daniella Gondaga.

Meespaarismängus alustavad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner põhitabelist ja loosiõnne tahtel on nad otse teises ringis. Mehed kohtuvad Poola paari Jan Rudzinski – Mateusz Swierczynski ja Tšehhi/Taani meespaari Filip Budzel – Peder Sovndali omavahelise mängu võitjaga. Naispaarismängu põhitabeli teises ringis mängivad 1. asetusega Kristin Kuuba ja Helina Rüütel oma esimese mängu laupäeval.

Otseülekanne on nähtav siin!

Jälgi kõigi eestlaste tulemusi siin!