Eestlased tõid Seenioride Põhjamaade Meistrivõistlustelt 4 kuldmedalit

Nädalavahetusel mängiti Soomes, Tamperes Seenioride Põhjamaade Meistrivõistlused.

Eestlased võitsid 4  meistritiitlit. Ainsa üksikmängu kuldmedali võitis Marika Lõhmus 60+ naiste üksikmängus, kui alistas kõik oma vastased kindlalt kahes geimis.

40+ meeste paarismängus sammusid kindlakäeliselt finaali Taimar ja Tanel Talts. Finaalis alistasid eestlased 1. asetusega Soome paari Marcus Björksten – Jukka Kaasineni 21-19; 22-20. Eestlased ei loovutanud turniiri jooksul vastastele mitte ühtegi geimi võitu.

40+ vanuseklassi segapaarismängus võitsid Triinu Tombak ja Toomas Vallikivi kuldmedali. Poolfinaalkohtumises seisis ees Hiina ja Soome segapaar Antti Rehtola – Hanrong Liu. 49 minutit kestnud mängus suutsid eestlased kätt kindlamana hoida ja võitsid kohtumise kolmes geimis, tulemusega 21-17; 23-25; 13-21. Finaalis kohtus Eesti segapaar turniiri 1. asetusega Soome paari Juuso Atrila – Emmi Heikkineniga. Raskes kolmegeimilises kohtumises toodi kuldmedal siiski koju, kui mäng võideti 13-21; 21-14; 21-17.

35+ naispaarismängus tõid kuldmedali koju Kati Kraaving ja Kairi Teeväli, kes võitsid oma alagrupis kõik kolm kohtumist.

Vaata kõiki tulemusi siit!