Artur Ajupov ja Tauri Kilk said Horvaatias kolmanda koha

Nädalavahetusel toimus Horvaatias U17 vanuseklassi Euroopa karikaetapp.

Artur Ajupov ja Tauri Kilk said poiste paarismängus kolmanda koha. Turniiri 2. asetusega Artur Ajupov ja Tauri Kilk alustasid oma mänge teisest ringist, kus kohtusid Rootsi paari Filip Karlborg – Max Svenssoniga. Eestlased alistasid rootslased kindlalt kahes geimis tulemusega 21-18; 21-15. Kolmandas ringis pidasid noored raske mängu Soome paari Safin Emran – Juuso Kuopplaga, kelle võitsid 18-21; 21-16; 21-17. Teel finaali seisis ees kohtumine tugeva vene paari Kirill Bunkov – Vsevolod Pchelintseviga. Mäng oli väga tasavägine, kuid seekord oli käsi kindlam vastastel, kes võitsid mängu 21-19; 27-25.

Poiste üksikmängus tegi Artur Ajupov samuti suurepärase tulemuse, kui jõudis välja veerandfinaali. Pääsuks poolfinaali ootas ees kohtumine turniiri 1. asetusega venelane Georgii Lebedev. Ajupov tunnistas vastase paremust kahes geimis 21-12 ja 21-15. Lebedev oli ka hilisem turniiri võitja.

Tüdrukute üksikmängus eestlased rootslastest sel korral jagu ei saanud. Catlyn Kruus pidas küll tasavägise heitluse 6. asetusega Fiona Hallbergiga, kuid pidi kolmes geimis tunnistama vastase paremust 21-14; 11-21; 21-18. Ramona Üprus esimesest ringist edasi ei pääsenud. Tüdrukute paarismängus ei soosinud loosiõnn Catlyn Kruus – Ramona Üprust. Tüdrukute teekonna lõpetas 2. asetusega Rootsi paar Edith Urell – Cecilia Wang, kes võitsid mängu kahes geimis.
Segapaarismängus eestlased esimesest kohtumisest kaugemale ei jõudnud.

Vaata kõiki tulemusi siit!