Eesti Juunioride Meistrid 2018 on Hannaliina Piho ja Karl Kert

Täna selgusid Tartu Ülikooli Spordihoones “EV100 Eesti Juunioride Meistrivõistlused 2018” võitjad.

Segapaarismängus tulid Eesti meistriks Marcus Lõo ja Liisa-Lotta Tannik (Sulgpalliklubi Triiton). Hõbemedalile tulid Karl Kert (SK Triiton) ja Hannaliina Piho (TÜASK) ning pronksmedali riputasid kaela Merit Mägi ja Alexander Raudsepp (SK Triiton).

Tüdrukute üksikmängu Eesti meister on Hannaliina Piho (TÜASK), kes alistas finaalis klubikaaslase Ramona Üpruse tulemusega 23-21; 21-12. Kolmanda koha saavutas Liisa-Lotta Tannik (SK Triiton), kes võitis 3/4 finaalis Kadi Kaljurandi (Kiili Sulgpalliklubi) kahes geimis.

Poiste üksikmängus tõi Sulgpalliklubi Triiton Tartusse 3 esikohta. Eesti meistritiitli võitis Karl Kert, kes võitis tasavägises finaalmängus klubikaaslase Hans Kristjan Pilve kolmes geimis, tulemusega 9-21; 21-18 ja 21-16. Pronksmedalile tuli Marcus Lõo, kes alistas Tallinna Sulgpallikooli esindaja Aleksander Bazanovi tulemusega 21-16; 22-20.

Tüdrukute paarismängus tulid Eesti meistriks Ramona Üprus (TÜASK) ja Catlyn Kruus (SK Triiton). Hõbemedali võitsid Hannaliina Piho (TÜASK) ja Liisa-Lotta Tannik (SK Triiton). Kolmanda koha mängus võtsid mõõtu klubikaaslased Laura Martinson – Karina Kapanen ja Victoria Korobova – Merit Mägi. Pronksmedali riputasid kaela Karina Kapanen ja Laura Martinson, kes võitsid kohtumise kolmes geimis, tulemusega 21-18; 12-21; 16-21.

Poiste paarismängu finaalis kohtusid omavahel Triitoni Sulgpalliklubi mängijad Alexander Raudsepp – Hans Kristjan Pilve ja Karl Kert – Marcus Lõo. Eesti meistriks krooniti Karl Kert – Marcus Lõo, kes võitsid finaali 21-11; 19-21 ja 21-12. Pronksmedali võitsid Artur Ajupov ja Tauri Kilk (SK Triiton), kes kolmanda koha mängus võitsid Nõo Sulgpalliklubi kasvandikke Rannar Zirku ja Oskar Männikut 21-12;  21-18.

Vaata kõiki mänge siit!