Eesti noored sulgpallurid alustasid Euroopa Meistrivõistluste individuaalturniiriga

Eile algas Prantsusmaal Euroopa Juunioride Meistrivõistluse individuaalturniir. Segapaarismängus alustasid eestlased võitudega. Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo alistasid Hollandi paari Gijs Duijs – Milou Lugtersi kolmes geimis, seisudega 18-21; 21-17 ja 21-17. Hannaliina Piho ja Matis Kaart võitsid Ungari paari kahes geimis, 21-17 ja 21-17. Täna algab turniir üksikmängudega, kus suurimad lootused on Kati-Kreet Marranil, kes kohtub turniiri 11. asetusega prantslannaga. Mari Ann Karjus kohtub esimeses ringis Yonex Estonian Junior turniiri kuldmedalisti Anastasiia Pustinskaiaga. Meesüksikmängu teises ringis kohtub Karl Kert Taani mängija Mads Thorgenseniga. Naispaarismängus mängivad esimeses ringis Sigrid-Laura Moora ja Hannaliina Piho Valgevene esindajate Julia Bitsoukova ja Maryana Viarbitskayaga. Eesti juunioride esipaarid Mari Ann Karjus – Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo – Karl Kert alustavad mänge otse teisest ringist. Võistlustes otseülekannet kajastab Badminton Europe Youtube kanal.