fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba alustas EM-i võidukalt

08.04.2024

Saksamaal Saarbrückenis alanud sulgpalli Euroopa meistrivõistlustel võttis Eesti esireket Kristin Kuuba avaringis võidu. Maailma edetabelis 51. kohal asuv Kuuba kohtus esimeses mängus Aserbaidžaani esindaja Keisha Fatimah Azzahraga. Kuubal õnnestus kohtumine võita kahes geimis 21-15, 22-20. Mängu järgselt sõnas Kuuba, et kohtumise algus oli natuke rabe: “Vajasin natuke aega, et vastase mänguga harjuda. Pärast esimese geimi intervalli sain oma mängu käima ning edasi käis enamasti mäng minu rütmi järgi.”

Kolmekümne kahe parima seas tuleb Kuubal kolmapäeval vastamisi minna tugeva Prantsusmaa sulgpalluri Qi Xuefeiga (BWF 56). Varasemas neljas omavahelises kohtumises on olnud parem vastane. “Eesmärk järgmiseks ringiks on võidelda iga punkti eest ning anda endast parim. Viimasel korral võitis tema, kuid olen valmis revanšiks,” kirjeldas Kuuba ootusi eesseisvaks mänguks.

Homme alustavad EM-l Eesti paarismängijad. Naispaarismängus Eesti meistrid Catlyn Kruus ja Ramona Üprus ning meeste paarismängus lähevad väljakule Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner ning Anton Berik ja Mikk Õunmaa.