fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Marran ja Rüütel alustavad Norras favoriitidena

08.11.2023

Neljapäeval algab Norras Sandefjordis Euroopa karikaetapp FZ Forza Norwegian International, kust Eesti mängijad lähevad püüdma punkte maailma edetabelisse.

Naiste paarismängus on võistlustel esimese asetusega Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Maailma edetabelis 60. kohal asuvad Marran ja Rüütel on esimeses ringi vabad ja kohtuvad kuuteistkümne parima seas Tea Margueritte ja Flavie Valletga Prantsusmaalt (BWF 109). Helis Pajuste ja Ramona Üprus mängivad avaringis Hiina Taipei paari Hsieh Yun-Shan ja Yang Yu-Chi vastu.

Meeste üksikmängus alustab Tauri Kilk kvalifikatsioonist, kus esimeses mängus on tema vastaseks eakaaslane Carl Claesson Rootsist. Karl Kert pääses otse põhivõistlusele ja kohtub esimeses ringis prantslase Tino Daoudaliga.

Naiste üksikmängus on nii Ramona Üprus kui Helis Pajuste põhitabelis. Üprus läheb vastamisi Jessica Orzechowicziga Poolast ja Pajuste mängib lätlanna Anna Kupcaga.

Meeste paarismängus loositi Karl Kert ja Tauri Kilk vastamisi Rootsi paari Joel Hanssoni ja Felix Lindebladiga. Anton Berik ja Mikk Õunmaa ootavad oma vastast kvalifikatsiooniringidest.

Segapaarismängus on Ramona Üprusel ja Mikk Õunmaal võistlustabelis neljas paigutus, mille tõttu pääsesid nad otse teise ringi, kus ootavad vastast Rootsi ja Islandi paari kohtumisest.

Võistluste tabelid ja tulemused siin. Otseülekanne mängudest siin.