Arina Krõlova võitis Saksamaal esikoha

11.-13.mail toimus Hamburgis sulgpalliturnir Forza cup, kus osalesid ka Tallinna Spordikooli/Sulgpallikeskuse mängijad Arina Krõlova ja Aleksander Bazanov. 

Arina Krõlova õnnestus jõudis U17 vanuseklassi naisüksikmängus finaali, kus võitis Saksamaa esindaja Bodil Sawade 21- 17; 16-21 ja 21-16. 

Aleksander Bazanov jõudis U22 vanuseklassi meeste üksikmängus poolfinaali, kus pidi tunnistama Saksamaa mängija Philipp Nebendahli paremust kahes geimis 15-21; 14-21. Kolmanda koha mäng oli tõeliselt tasavägine, kuid Bazanov oli otsustavas geimis paremini häälestatud ja võitis Erik Bohnsacki 16-21, 21-17 ja 21-16. 

U22 vanuseklassi segapaarismängus saavutasid Arina Krõlova ja Aleksander Bazanov neljanda koha ning sama vanuseklassi meespaarismängus tulid Aleksander Bazanov ja  sakslane Lennart Hewet samuti neljandale kohale.