Eesti Noored tegid Lätis hea tulemuse

Lätis, Siguldas peetud rahvusvahelistel noorte sulgpallivõistlustel saatis edu Tartu sportlasi, kes võitsid seitse esikohta. Lisaks eestlastele ja lätlastele osalesid turniiril ka noored Valgevenest, Ukrainast, Leedust ja Poolast.

Neidude konkurentsis lõhkas tõelise üllatuspommi 14-aastane Catlyn Kruus (Triiton), kui alistas veerandfinaalis maailma juunioride reitingu 183. numbri lätlanna Una Berga kolmes geimis ning finaalis sai jagu ka juunioride reitingu 159. numbrist Liana Lencevicast. Kruusi konkurendid olid valdavalt 17–19-aastased.

Noormeeste üksikmängus oli parim Artur Ajupov (Triiton).  Üle tunni kestnud finaalmängus võitis Ajupov Leedu esindaja Panelius Beršanskise 21:19, 22:24, 21:19.
Teise esikoha võitis Artur Ajupov segapaarismängus koos Ramona Üprusega (TÜASK).

U15 noormeestest võitis kuldmedali Hannes Hani (Triiton), kes alistas finaalis TÜASKi sulgpalluri Tregert Gustav Värvi kolmes geimis. Paarismängu esikoha võitis Hani koos klubikaaslase Daniel Kornejeviga.

U15 vanuseklassis üllatas esikohaga Mia Kask (Triiton), U13 poiste paarismängus tulid võitjateks Karl-Aksel Männik (Nõo sulgpalliklub) ja Oliver Hani (Triiton), kes võitsid esikoha vastastele geimigi loovutamata.

Tüdrukute U11 turniiri kolmas koht kuulus Marri Lankovile (Triiton) ja U11 poiste üksikmängu teise koha võitis Marti Joost (Nõo SK).

Juba järgmisel nädalavahetusel osalevad meie parimad noored sulgpallurid Euroopa karika etapil Horvaatias.