Karl Kert tegi Horvaatias eduka turniiri

Möödunud nädalavahetusel toimus Horvaatias juunioride Euroopa karikaetapp “Valamar Junior Open 2018”.

Karl Kert jõudis meesüksikmängus 75 mängija seas 9. koha. Otse teise ringi paigutatuna alistas Karl Kert esimeses kohtumises kohaliku mängija Lukša Zlošilo kindlalt kahes geimis, tulemusega 21-5; 21-13. Kolmandas ringis alistas eestlane raskes mängus Sloveenia esindaja Ian Spilleri 17-21; 21-11; 21-14. Neljandas ringis tuli eestlasel vastu võtta kaotus, kui rootslane Ludvig Petre Olsson võttis võidu kahes geimis.
Hans Kristjan Pilve jõudis kolmandasse ringi, kus turniiri 6. asetusega, hilisem hõbemedalist sakslane Lukas Resch lõpetas eestlase teekonna neljandasse ringi 21-11; 21-16.

Meespaarismängus alustasid Hans Kristjan Pilve ja Alexander Raudsepp otse teisest ringist, kus vastasteks olid Ungari esindajad Mate Balint – Zsombor Dulcz, kes võitsid tasavägise kohtumise kolmes geimis, tulemusega 15-21; 21-13 ja 21-17.

Vaata kõiki tulemusi siit!