Kristin Kuuba EM debüüdil 9. koht

Sulgpalli EM-l Hispaanias lõpetas eestlaste etteasted Kristin Kuuba, kes sai naiste üksikmängus 9. koha. Kaheksandikfinaalis pidas Kristin Kuuba (BWF 112) võistlusliku mängu endast pea sada kohta maailma edetabelis kõrgemal paikneva Evgenija Kosetskaya (BWF 25) vastu Venemaalt. Mängu võit läks EM-l neljanda asetusega Kosetskayale 21:13, 22-20. „Esimese geimiga täna ei jäänud väga rahule, ei suutnud vastase tempoga kaasa minna ja ta hoidis mind kogu aeg surve all. Teises geimis plaan, millega mängima läksin hakkas töötama ja tema hakkas ka rohkem eksima,“ hindas Kristin mängu. Kokkuvõttes sai Kuuba, kes üksikmängus tegi EM debüüdi 9. koha. Paarismängus jäädi Helina Rüüteliga 17. kohale. „Jäin EM-ga kokkuvõttes rahule. Nii üksikus kui paarismängus mängisime maailma top 30 mängijate vastu, kes meist edetabelis oluliselt kõrgemal, ja näitasime südikat mängu. Siit on hea edasi minna,“ jäi Kristin Kuuba turniiriga rahule.

Foto: Mark Phelan Badminton Europe