Kristin Kuuba võitles end EM debüüdil 16 parima sekka

Sulgpalli EM-l üksikmängus debüteerinud Kristin Kuuba on kahe võiduga jõudnud kaheksandikfinaali. Teises ringis tuli ülekaalukas võit Läti parima Ieva Pope vastu 21-7, 21-14. “Olen väga õnnelik selle tulemuse üle ja jään mänguga rahul,” hindas Kuuba senist võistlust. Kuuba vastane selgub täna hilisõhtul venelanna Evegenia Kosetskaya ja Ukraina mängija Marija Ulitina omavahelisest kohtumisest. Kuuba sõnul eelistaks ta vastasena pigem Ulitinat, sest tema vastu on varasemates kohtumistes õnnestunud ka võit võtta. Maailma 25. reketit Kosetskayat pole Kuuba, kes maailma edetabelis 113. kohal seni veel võita suutnud.

Neljapäeval tuleb eestlastest esimesena väljakule Raul Must, kes kohtub neljanda paigutusega prantslase Brice Leverdeziga. Mängu algus Eesti aja järgi ca 13.30. Kristin Kuuba mängib orienteeruva algusega 17.30.

Vaata Kristini intervjuud peale mängu siin.