Raul Must EM-l 16 parima seas

Sulgpalli EM-l Hispaanias Huelvas on Raul Must jõudnud kuueteistkümne parima sekka. Raul Must (BWF 80), kes loosi tahtel oli esimeses ringis vaba, mängis teises ringis Emre Lale (BWF 106) vastu Türgist. Raul hoidis mõne punktilist eduseisu terve mängu vältel ja võitis kohtumise 21-19, 21-16. “Olen rahul, et võitsin ja ei mänginud pikka mängu ning säästsin energiat homseks. Lale on kiire mängija ja läheb riskilöökidele, pidin olema pidevalt valmis ja mitte laskma tal mängu kontrollida,” kommenteeris Must mängu. Kaheksandikfinaalis kohtub Eesti esireket homme neljanda paigutusega ja maailma edetabelis 24. kohal oleva Brice Leverdeziga Prantsusmaalt. “Kui ta mängib oma tavalise taseme välja, siis ma talle ilmselt vastu ei saa, sest mu ettevalmistus pole piisavalt hea, kuna olen kimpus olnud terviseprobleemidega,” hindas Raul homseid väljavaateid.

Vaata Raul Musta intervjuud siin.

Naiste paarismängus andsid maailma edetabeli 62. paar Kristin Kuuba ja Helina Rüütel kõva lahingu maailma 23. paarile ja EM-l kolmanda asetusega taanlastele Sara Thygesenile ja Maiken Fruergaardile. Otsustavaks said Taani paari suuremad kogemused ja mänguvõit läks neile 21-17, 21-19. “Tegime hea mängu. Meie taktika oli hoida oma rünnakut ja olla piisavalt kannatlik, et mitte hakata rabistama. Suutsime oma mänguplaani täna hästi realiseerida,” võtsid Kristin ja Helina mängu kokku.

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel intervjuu siin.