Kristin Kuuba sai EM avaringis võidu

Sulgpalli Euroopa Meistrivõistlustel Hispaanias Huelvas sai naiste üksikmängus Eesti esireket Kristin Kuuba (BWF 113) avaringis võidu Portugali mängija Sonia Goncalvese (BWF 142) üle 18-21, 21-11, 15-8. Esimese geimi kaotanud Kristin võitis kindlalt teise geimi ning juhtis kolmandas, kui vastane vigastuse tõttu katkestas. “See oli minu debüütmäng EM-l üksikmängus. Algus oli närviline ja rabe, aga teises geimis hakkasid minu löögid ja plaan töötama”, iseloomustas Kristin mängu. Kolmekümne kahe parima seas on homme Kristin Kuuba vastane Läti esinumber Ieva Pope. Viimatises omavahelises mängus veebruaris naiskondlikul EM-l jäi peale eestlanna. Kristini sõnul on ta vastase mänguga hästi kursis ja kindlasti on eesmärk võita.

Loosi tahtel üksikmängus otse 32 parima hulka saanud Raul Must ja Getter Saar alustavad oma võistlusteed samuti kolmapäeval. Raul Musta (BWF 80) esimene vastane on Emre Lale Türgist (BWF 106), kes täna võitis Luksemburgi esindaja Robert Manni 21-15, 21-14.

Getter Saar (BWF 119) kohtub noore sakslanna 19-aastase Yvonne Liga (BWF 84). Lisaks üksikmängule tuleb Kristin Kuuba homme väljakule naispaarismängus, kui paarismängu esimeses ringis mängib koos Helina Rüüteliga võistlustel kolmanda asetusega Taani paari Maiken Fruergaard ja Sara Thygeseni vastu. Võistlust alustatakse ka meeste paarismängus, kus eestlastest osalevad Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes kohtuvad iirlaste Nhat Nguyeni ja Paul Reynoldsiga.

Vaata tänaseid intervjuid Kristini ning Kati-Kreeti ja Sandriga siin.

Vaata mänge internetiotseülekandes siin.

Võistluste ajakava ja tulemused siin.