Raul Must võitis Taani sulgpalli klubiliigas pronksi

Raul Must aitas eile Taanis klubide kõrgliigas tuua oma meeskonnale Vendsysseli klubile pronksmedali. Kolmanda koha kohtumises sai Vendsyssel kindla 5-1 võidu Hojbjergi üle. Meeste esireketite kohtumises tõi võidupunkti ka Raul Must, kes alistas taanlase Kasper Dineseni 21-16, 21-10. Sellega kordas Vendsyssel eelmisel hooajal saadud pronksmedali võitu.

“Pronks on hea tulemus, kuid oleme meeskonnaga siiski natuke pettunud, et jäime seekord finaalist napilt välja. Mina ise mängisin pronksi mängus väga kindlalt ja tõin vajaliku punkti. Vastane on hea liigamängude mängija ja olin valmis raskeks vastasseisuks. Nii kerge ja ühepoolne võit oli üllatus,” sõnas Raul Must peale mängu.

Taani klubide liiga on Euroopa tugevaim ning seal osalevad lisaks parimatele Taani mängijatele, kes saanud tiitlivõistlustel mitmeid medaleid, ka teiste Euroopa riikide paljud tipud. Raul Musta võistkonnakaaslasteks olid nii USA naiste parim Beiwen Zhang, kui Hollandi parimate paarismängijate hulka kuuluvad Jacco Arends ja Cheryl Seinen ning Horvaatia esireket Zvonimir Durkinjak.

Järgmisel nädalal võistlevad kõik Euroopa tipud Hispaanias Hulevas Euroopa meistrivõistlustel.