Selgusid Eesti Noorte Meistrivõistluste finalistid

Täna algasid Pärnu Spordihallis EV100 Eesti Noorte Meistrivõistlused 2018.

U17 vanuseklassi poiste üksikmängus üllatusi ei tulnud ja kindlalt finaali jõudsid Hans Kristjan Pilve ja Artur Ajupov. Sama vanuseklassi tüdrukutest kohtuvad finaalis Kirke Karolin Heiter ja Arina Krõlova. Poiste paarismängus jõudsid finaali Hans Kristjan Pilve – Artur Ajupov ja Christopher Siilbaum – Markus Kivistik. Naistest hakkavad meistritiitlit püüdma Laura Martinson – Marilis Pärn ja Kirke Karolin Heiter – Arina Krõlova. Segapaarismängus jõudsid finaali Artur Ajupov – Ramona Üprus ja Hans Kristjan Pilve – Arina Krõlova.

Kõige noorematest, U11 vanuseklassi poistest jõudsid üksikmängu finaali Marti Joost ja Oliver Hani. Tüdrukutest Laura-Liis Kale ja Emila Shapovalova.

Homsed finaalid algavad Pärnu Spordihallis kell 10:00.

Tutvu kõikide finalistidega siin!