Eesti noored jõudsid Itaalias veerandfinaali

Nädalavahetusel Itaalias toimunud juunioride karikaetapil jõudsid Karl Kert ja meespaar Hans Kristjan Pilve – Alexander Raudsepp veerandfinaali.

Esimeses kohtumises oli Karl Kerti vastane hispaanlane Marc Cardona. Omavahel mängiti raske kohtumine, kust võitjana väljus eestlane, tulemusega 21-17; 11-21; 21-18. Teise ringi kohtumine rootslase Victor Ramstedtiga raskusi ei valmistanud ja Kert võitis kohtumise 22 minutiga 21-15; 21-13. Kolmandas ringis võitis eestlane 6. paigutusega El Salvadori mängijat Uriel Francisco Canjura Artigat kindlalt kahes geimis, tulemusega 21-12; 21-14. Karl Kerti tee poolfinaali lõpetas turniiri hilisem hõbemedalist, Hiina Taipei mängija Yu Sheng Po, kes võitis kohtumise kahes geimis,

Hans Kristjan Pilve kohtus meesüksikmängu avaringis hispaanlase Ernesto Baschwitziga, kelle paremust pidi tunnistama kolmes geimis. Tunduvalt paremini läks Pilvel meespaarismängus, kui klubikaaslase Alexander Raudsepaga jõuti veerandfinaali. Turniiri 7. asetusega eestlaste meespaar liikus kindlalt veerandfinaali, kui tee peal alistati kindlalt kahes geimis nii Poola kui ka Hollandi paar. Teel poolfinaali seisis teel ees Hiina Taipei paar Lin Kuan-Ting – Yu Sheng Po, kellele eestlased vastu ei saanud. Eesti meespaarile Itaalias jäi 5. koht.

Vaata tulemusi siit!