Eestlased jõudsid maailma karikaetapil poolfinaali

Viinis peetaval Austrian Open 2018 maailma karikaetapil jõudsid Raul Must ja Eesti parim naispaar Kristin Kuuba-Helina Rüütel poolfinaali.

Meesüksikmängu teises ringis alistas Raul Must Singapurist pärit NG Zin Rei Ryani kolmes geimis, seisuga 21-17; 18-21; 21-15. Kolmandas ringis sai Must magusa võidu endast maailma edetabelis 12 kohta kõrgemal asuva venelase Vladimir Malkovi üle.  Tund aega kestnud mängus suutis Raul kätt kindlamana hoida ja võitis mängu 17-21; 21-18; 15-21. Poolfinaalis seisis ees turniiri 2. asetusega, maailma 44. reket Parupalli Kashyap. Must pidi tunnistama indialase paremust kahes geimis ja lõpetas turniiri 3. kohaga.

Suured üllatajad olid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes samuti jõudsid poolfinaali. Esimeses ringis alistasid naised Hiina Taipei paari kindlalt kahes geimis. Teises ringis võitsid eestlased venelannad Victoria Slobodyanyuk – Elizaveta Tarasova 23-21 ja 21-7. Veerandinaalkohtumises mingi vastamisi tugeva Venemaa paari Olga Arkhangelskaya – Viktoriia Vorobevaga, kelle võitsid tasavägises kohtumises 15-21; 21-18; 21-10. Poolfinaalis ootas eestlannasid ees Jaapani paar Natsuki Sone – Sayaka Hobara. Kolmegeimilises raskes mängus ei suutnud Kuuba-Rüütel jaapanlasi alistada ning lõpetasid etapi 3. kohaga.

Vaata mängu siit!
Vaata kõiki tabeleid siit!