Eesti noorsportlased EM-l veerandfinaali ei küündinud

Kaasanis käimasoleval U15 vanuseklassi Euroopa Meistrivõistlustel eestlased veerandfinaali ei küündinud.

Mia Kask kohtus tänases naisüksikmängus inglase Tashvi Parabiga, kellele vastu ei saanud. Inglane võitis kohtumise kahes geimis, tulemusega 21-10; 21-7. Tauri Kilki tee veerandfinaali lõpetas taanlane Christian Faust Kjaer. Esimene geim liikus punkt-punkti haaval, kuid lõpusirgel oli taanlane kindlam ja võitis 21-18. Teises geimis oli eestlane veidi liimist lahti, suutis küll geimi keskel punkte juurde korjata, kuid aega enam polnud ja kaotas kohtumise 21-16.

Meespaarismängus Tauri Kilk ja Mario Kirisma Prantsuse paarile Simon Baron-Vezilier – Kimi Lovangile vastu ei saanud. Kui esimene geim läks kindlalt vastastele 21-10, siis teises geimis oli mäng tasavägisem, kuid prantslased noppisid ka teise geimi võidu 21-19.

Eestlased lõpetasid Euroopa meistrivõistlused 9. kohaga.

Vaata kõiki tabeleid siit!