Eesti noormängijad on jõudnud EM-i kolmandasse ringi

U15 Euroopa Meistrivõistlustel Kaasanis on Eesti noormängijad jõudnud kolmandasse ringi.

Meesüksikmängus alistas teises ringis Tauri Kilk türklase Furkan Saraci 21-11; 21-10. Teel poolfinaali seisab Kilkil ees kohtumine Taani esindaja Christian Faust Kjaeriga. Mario Kirisma tee lõpetas teises ringis hispaanlane Guillermo Fugueras, kes võitis kohtumise 26-24; 21-17.


Naisüksikmängus on suurepärase tulemuse teinud Mia Kask. Esimeses ringi võitis eestlane Armeenia mängija Svetlana Boyajyani 21-16 ja 21-17. Teises ringis ootas ees kohtumine lõunanaabri Lätiga, keda esindas Annija Rulle-Titava. Kolmegeimilisest lahingust väljus võitjana Mia Kask, tulemusega 21-17; 22-24 ja 21-13. Homme ootab eestlannat ees Inglismaa mängija Tashvi Parab. Elisaveta Berik pidi tunnistama esimeses ringis Küproselt pärit Chara Michaeli paremust ja lõpetas turniiri 33. kohaga.

Meespaarismängus võitsid otse teises ringis olnud Mario Kirisma ja Tauri Kilk Sloveenia paari Sebastian Kaldec – Simeon Suchy kolmes geimis. Mäng oli küll tasavägine ja raske, kuid eestlastel oli külm närv ja kohtumine võideti tulemusega 18-21; 21-18; 21-18. Homme ootab eestlasi ees Prantsusmaa paar Simon Baron-Vezilier – Kimi Lovang. Naispaarismängus eestlased esimesest ringist edasi ei jõudnud.

Vaata kõiki tulemusi siit!

Otseülekanne!