Kristin Kuuba tegi endale EMil suurepärase sünnipäevakingituse

Tänasel naiskondlikul EM-il kohtus Eesti Türgiga. Kristin Kuuba tegi ilusa mängu, kui alistas 50 minutit kestnud üksikmängus maailma edetabeli 51. reketi Neslihan Yigiti.
“See on kindlasti mu karjääri parim võit – maailma edetabelis nii kõrgel kohal olevat mängijat pole ma veel kunagi võita suutnud. Olen väga õnnelik, et asjad, millele olen viimasel ajal trennis rohkem keskendunud, hakkavad vilja kandma. Kolmanda geimi lõpus suutsin külma pead hoida ning 17:18 seisult suutsin geimi võita 21:19. Ilus sünnipäevakingitus,” sõnas Kuuba, kes võitis kohtumise tulemusega 21:19; 18:21; 21:19.


Ülejäänud kohtumistes domineeris Türgi ja Eestil tuli vastu võtta 1:4 kaotus. Eesti naiskond sai alagrupis kolmanda koha ning veerandfinaali jõudis Venemaa.

Eesti meeskond noppis hommikupoolikul küll võidu Norra üle 4:1, kuid Türgile vastu ei saadud.
Raul Must pidas pika ja tasavägise mängu Emre Lalega. Kolmanda geimi lõpusirgel suutis Must oma initsiatiivi peale suruda ning võitis kohtumise 21-19; 16-21; 21-15. Eesti esipaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner alistasid Türgi paari ilma kahtluseta kahes geimis. Kohtumise kokkuvõte oli juba 2:0 Eesti kasuks, kui türklane Muhammed Ali Kurt hakkas kaarte segama ja võitis Mihkel Laanese kahes geimis.
Seejärel pidasid pingelise kohtumise Mikk Õunmaa ja Heiko Zoober, kes kohtusid Mehmet Capar – Emre Sonmeziga. Eestlased kaotasid kolmes geimis, tulemusega 21-18; 16-21; 11-21. Türklased viigistasid puntid ja seis oli 2:2. Otsustavas meesüksikmängus kohtusid Rainer Kaljumäe ja Enis Sesalan. Esimeses geimis õnnestus Kaljumäel võita 21-19, kuid seejärel kogus Sesalan end piisavalt ja võitis järgmised kaks geimi tulemusega 21-8 ja 21-10. Türgi võitis kohtumise 3:2. Alagrupist liikus 8 parema sekka Soome ning Eesti jäi alagrupis kolmandaks.

Vaata kõiki tabeleid siit!