Kaasanis algavad U15 Euroopa meistrivõistlused

Juba homme algab Kaasanis U15 Euroopa meistrivõistluste individuaalturniir.

Meesteüksikmängus on Tauri Kilk asetatud mängija ja kohtub teises ringis Bulgaaria esindaja Stilyan Kasabov ja türklase Furkan Saraci omavahelise mängu võitjaga. Mario Kirisma alustab samuti teisest ringist, kus kohtub portugaallase Tiago Mendese ja hispaanlase Guillermo Figuerase omavahelise mängu võitjaga.
Naisüksikmängu esimeses ringis läheb Mia Kask vastamisi Armeenia esindajanna Svetlana Boyajyaniga. Lisa Beriku esimese ringi vastane on Küproselt pärit Chara Michael.

Meespaarismängus on Tauri Kilk ja Mario Kirisma samuti asetatud paar ning kohtuvad esimeses mängus Slovakkia paari Sebastian Kadlec – Simeon Suchy’ga. Naispaarismängus on Kadi Ilves ja Marta Emili Teller vastamisi põhjanaabrite Hanna Häkkinen – Helena Santalahtiga. Meie teine naispaar Emili Pärsim ja Marelle Salu on vastamisi Bulgaaria ja Itaalia naispaari Kosara Andreeva ja Emma Piccininiga.
Noori juhendavad Kaasanis Rainer Kaljumäe ja Aigar Tõnus.

Vaata kõiki tabeleid siit!

Võistluste otseülekanne on nähtav siin!