Eesti noored said juunioride Euroopa karikaetapil 3. koha

Möödunud nädalavahetusel toimus Ungaris juunioride Euroopa karikaetapp, kus kohal olid Euroopa parimad.

Hans Kristjan Pilve ja Alexander Raudsepp jõudsid meespaarismängus poolfinaali. Esimeses kohtumises alistasid eestlased Sloveenia paari 21-19 ja 21-18. Teises kohtumises ootas Pilvet ja Raudseppa ees Horvaatia paar Luka Bran – Josip Meglic, kelle alistasid kahes geimis, tulemusega 21-13 ja 21-18.  Pääsuks finaali, katsusid eestlased jõudu Šotimaa paari, 1. asetusega kaksikvendade Grimleydega. Vennad Grimley’d alistasid Pilve – Raudseppa kahes geimis ning võitsid hiljem ka turniiri.

Karl Kert tegi samuti suurepärase turniiri, kus jõudis üksikmängus veerandfinaali. Pääsuks poolfinaali seises Karl Kerdi teel ees turniiri 2. asetusega prantslane Arnaud Merkle. Merkle kaitses oma asetust ning alistas eestlase kahes geimis. Arnaud Merkle jõudis välja finaali ning kaotus kaasmaalasele Christo Popovile tõi talle turniiri hõbemedali.  Hans Kristjan Pilve jõudis välja kolmandasse ringi, kus tema tee lõpetas Tšehhi esindaja Jan Janoštik, kes võitis kohtumise kahes geimis, seisuga 21-18 ja 21-17.

Vaata kõikide eestlaste tulemusi siit!