Eesti meistrivõistlustel Tartus selguvad täna finalistid

Tartus, A le coq spordimajas toimuvad sel nädalavahetusel  EV100 Eesti meistrivõistlused.

Täna, laupäeval kell 14:00 algavad poolfinaalid.

Meesüksikmängus kohtub tiitlikaitsja Raul Must Karl Kertiga, teises poolfinaalis asuvad võistlustulle Mikk Õunmaa ja Mihkel Laanes.

Naisüksikmängus on esimeses poolfinaalis vastamisi Getter Saar ja Kaisa Simon ning teises poolfinaalis kohtuvad Kati-Kreet Marran ja Kristin Kuuba.

Segapaarismängu esimeses poolfinaalis kohtuvad omavahel Kristjan Täherand – Eve Laansoo ja Kristjan Kaljurand – Hannaliina Piho. Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Karl Kivinurm – Editha Schmalz ning Vahur Lukin – Grete Talviste.

Naispaarismängus selgitavad omavahelises mängus finalistid Kristin Kuuba – Kati-Kreet Marran ja Helen Klaos – Kätlin Lattik. Teises poolfinaalis Karina Kapanen – Victoria Korobova ning Catlyn Kruus – Ramona Üprus.

Meespaarismängu esimenes poolfinaalis kohtuvad omavahel Kristjan Kaljurand – Raul Käsner ja Heiko Zoober – Mikk Õunmaa. Teises poolfinaalis asuvad omavahel finaalkohta püüdma Mikk Järveoja – Mihkel Laanes ning Karl Kert – Marcus Lõo.

Vaata kõiki tabeleid siit!