Eesti noored tegid Rootsis suurepärase tulemuse

Rootsis toimunud Swedish Junior karikaetapil ning U17 turniiril tegid Eesti noored suurepärase tulemuse.

Artur Ajupov jõudis kahes mänguliigis poolfinaali. Meesüksikmängus alustas Ajupov väga raske mänguga, kui kohtus rootslase Nilay Singhiga, kellega pidas pika ja tasavägise mängu ning võitis kohtumise 21-10; 15-21; 19-21. Teises ringis alistas 6. asetusega Artur Šotimaa esindaja Jamie Gunn’i kindlalt kahes geimis. Kolmandas ringis tuli taas pidada tasavägine kohtumine rootslase Emil Söderdahliga, kus võitjana väljus eestlane, tulemusega 19-21; 21-12 ja 23-21. Arturi tee finaali peatas Soome mängija turniiri 2. asetusega Joakim Oldorff, kes alistas finaalis turniiri 1. asetusega venelase Georgii Lebedevi ja võitis kuldmedali. Meeste paarismängus jõudsid Tauri Kilk – Artur Ajupov samuti poolfinaali, kus finaali pääsuks tuli alistada tugev venelaste paar Vsevolod Pchelintsev – Artur Pechenkin. Kohtumist eestlastel kahjuks võita ei õnnestunud ning turniir lõpetati 3. kohaga.

Segapaarismängus tegid parima tulemuse Artur Ajupov ja Ramona Üprus, kes jõudsid välja veerandfinaali. Pääsu poolfinaali noppisid eestlaste üle sakslased, kes võitsid kohtumise kahes geimis.

Euroopa juunioride karikaetapil tegi eestlastest parima tulemuse Karl Kert, kes jõudis raskete võitudega välja kolmandasse ringi. Kaheksandik finaalis kohtus Karl Kert turniiri 6. asetusega El Salvadori mängijaga, kelle paremust pidi tunnistama 23-25; 21-9. Hans Kristjan Pilvel loosiõnne polnud ning esimeses ringis kohtus ta hilisema finalisti, sakslase Lukas Resch’ga. Sakslane võitis kohtumise kindlalt kahes geimis 21-13; 21-15. Resch kaotas finaalis Gristopher Grimley’le kolmes geimis ning võitis hõbemedali.

Vaata kõiki tulemusi siit!
Vaata kõiki U17 tulemusi siit!