Kristin Kuubale Islandil 5. koht

Nädalavahetusel mängitud Iceland International 2018 Euroopa karikaetapil sai naisüksikmängus Kristin Kuuba 5. koha.

Põhitabeli esimeses ringis alistas Kuuba inglanna Freya Redfearni kindlalt kahes geimis, 21-16 ja 21-9. Teises ringis ootas ees taanlanna Trine Villadsen, kelle üle Kristin võidu noppis geimidega 21-16 ja 21-13. Pääsuks poolfinaali seisis teel ees India esindaja, turniiri 4. asetusega Vaishnavi Reddy Jakka (BWF 89). Sel korral eestlanna vastast murda ei suutnud ning kaotas mängu 21-11; 21-19. Kati-Kreet Marran lõpetas turniiri 9. kohaga, kui kaotas teises ringis napilt Ungari esindajale Agnes Korosile 45 minutit kesknud kolmegeimilises mängus. Meesüksikmängus eestlased kvalifikatsioonist edasi ei pääsenud.

Meespaarismängus tegid suurepärase avaringi Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes, kes alistasid turniiri 3. asetusega Poola paari Pawel Pradzinski – Jan Rudinzki kahes geimis, seisuga 21-14; 21-18. Poola paar võitis eelmisel aastal samal võistlusel meespaarismängus kulla. Teises ringis eestlastel enam nii hästi ei läinud ning nede tee lõpetas Rootsi meespaar Mattias Borg – Magnus Sahlberg, kes võitsid kohtumise 21-13; 21-19.

Segapaarismängus võitsid esimeses ringis Kati-Kreet Marran ja Sander Merits Islandi paari kahes geimis, tulemusega 21-16 ja 21-15. Marrani ja Meritsi tabeliloos ei olnud kiita ning juba teises ringis kohtuti turniiri 1. asetusega Taani segapaari Kristoffer Knudsen – Isabella Nielseniga, kes võitsid kohtumise 21-13; 21-16.

Vaata kõiki tulemusi siit!