Eesti noored võistlevad Rootsi juunioride turniiril

Homme algavad Rootsis nii Euroopa juunioride karikaetapp Swedish Junior 2018 kui ka Swedish U17 International turniir.

Juunioride tunriiri meesüksikmängus alustab Hans Kristjan Pilve oma esimest mängu Saksamaa esindaja, võistluse 7. asetusega Lukas Reschi vastu. Karl Kert kohtub esimeses ringis hispaanlase Joan Monroy’ga.

Naiste üksikmängus on Victoria Korobova esimese ringi vastane hollandlanna Amy Tan. Karina Kapanen peab oma esimese matši Saksamaa mängija Leona Michalski vastu.

Karl Kert ja Hans Kristjan Pilve omavad meespaarismängus turniiri 6. asetust ja kohtuvad esimeses ringis Rootsi paari Jacob Ekman – Joel Hanssoniga. Karina Kapanen ja Victoria Korobova naispaarismängu esimese ringi vastane on turniirist loobunud ning nad alustavad otse teisest ringist, kus kohtuvad Rootsi naispaari Tilda Sjoo – Olivia Wanglundiga.

U17 turniiril kohtub meesüksikmängu esimeses ringis Tauri Kilk Venemaa esindaja Ilya Kim’ga. Morten Karjus läheb vastamisi kohaliku mängija Ludwig Holmiga. Turniiri 6. asetusega Artur Ajupov on otse teises ringis, kus kohtub Sten Muinasti ja Rootsi mängija Nilay Singhi omavahelise mängu võitjaga. Naisüksikmängus alustab Catlyn Kruus rootslanna Mirjam Lindgarde vastu, Ramona Üprus alustab mänge teisest ringist.

Meespaarismängus alustavad Morten Karjus ja Sten Muinast teisest ringist, kus neid ootab ees Rootsi paar Oliver Edholm – Theodor Hylander. Artur Ajupov ja Tauri Kilkil on turniiri 2. asetus ning ka nemad alustavad teisest ringist. Segapaarismängus lähevad Catlyn Kruus ja Tauri Kilk esimeses ringis vastamisi Soome segapaari Erik Li – Julia Saloneniga. Artur Ajupov ja Ramona Üprus on turniiri 2. asetusega ning esimeses ringis kohtuvad Norra paari Amund Rikheim Huus – Aimee Hongiga.

Vaata kõiki juuniori tabeleid siit ja U17 tabeleid siit!