Eesti mängijad alustavad Iceland International turniiriga

Juba homme algab Iceland International 2018 Euroopa karikaetapp.

Meesüksikmängus alustavad eestlased kvalifikatsiooniringidest. Mihkel Laanes kohtub esimeses mängus kohaliku mängija Brynjar Mar Ellertssoniga. Islandi esindajaga kohtub ka Mikk Järveoja, kes peab oma esimese matši Robert Ingi Huldarssoni vastu. Sander Merits kohtub indialase Kiran Georgega, kes hoiab maailma edetabeli 281. kohta.

Naised alustavad üksikmänge põhitabelist, kus Kristin Kuuba vastane selgub kvalifikatsiooniringidest. Kati-Kreet Marran mängib oma esimese üksikmängu kohtumise Islandi esindajanna Margret Johannsdottiriga.

Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes alustavad meespaarismängu esimest ringi turniiri 3. asetusega poolakate Pawel Pradsinzki – Jan Rudzinski vastu. Segapaarismängus lähevad Kati-Kreet Marran ja Sander Merits vastamisi Islandi segapaari Robert Ingi Huldarsson – Arna Karen Johannsdottiri vastu.

Vaata kõiki tabeleid siit!

Võistluste otseülekanne siin!