Kristin Kuuba sai Tallinnas Euroopa karikaetapil 3. koha

Sulgpalli Euroopa karikaetapil “Yonex Estonian International 2018” sai naiste üksikmängus poolfinaali jõudnud Kristin Kuuba 3. koha. Ilusa turniiri teinud Kuuba, kes eelmistes ringides võitis ka endast maailma edetabelis 50 kohta kõrgemal asuvat neljanda asetusega mängijat Gayle Mahulettet Hollandist, täna poolfinaalis 18-aastase taanlanna Michelle Skodstrupi vastu rohtu ei leidnud. “Taanlanna mängis hästi, esimeses geimis suutsin vastu mängida, aga hiljem ei jõudnud tema kiire tempoga kaasa minna. Kuid kokkuvõttes jään turniiriga rahule”, arvas Kuuba peale mängu. Noor taanlanna, kes eelnevalt alistas veerandfinaalis teise asetusega Maria Mitsova, pääses võiduga Kristin Kuuba üle 21-18, 21-15 finaali. Skodstrupi finaalivastane oli Ksenia Polikarpova Venemaalt, kes noppis karikaetapi võidu.

Meeste üksikmängus said finaali neljanda asetusega maailma edetabli 80. reket prantslane Lucas Claerbout ja karjääri parimat võistlust tegev rootslane Jacob Nilsson. Esikoha pälvis sel korral prantslane Lucas Claerbout. Raul Musta teekond lõppes seekord veerandfinaalis.

Paarismängude kullad läksid Venemaale. Naispaaris võitsid oodatult esimese asetusega ja maailma edetabelis 46. kohal asuvad Ekaterina Bolotova ja Alina Davletova, kes on koos mänginud alles pool hooaega. Venelannad alistasid Jenny Moore ja Jessica Hoptoni 21-10, 21-10. Päeva põnevaimaks mänguks kujunes meeste paarismäng. Tiitli võitsid üllatajatena finaali jõudnud Andrei Parakhodin ja Nikolai Ukk, kes said jagu Peter Kaesebauerist ja Johannes Pistoriusest Saksamaalt 14-21, 21-18, 21-19.

Segapaarismängus läks turniirivõit Saksamaale Peter Kaesebauerile ja Olga Kononile.

Vaata kõiki tulemusi siit!