Eesti noored jõudsid juunioride Euroopa karikaetapil poolfinaali

Sel nädalavahtusel toimus Portugalis juunioride Euroopa karikaetapp “Portuguese junior 2017”.

Eestlaste jaoks oli turniir väga edukas. Matis Kaart ja Alexander Raudsepp jõudsid meespaarismängus poolfinaali. Esimeses ringis alistasid eestlased Šveitsi paari 21-12 ja 21-19. Teises ringis katsuti jõudu tugeva Inglise ja Prantsuse paari Stephen Jong – Etienne Deneuvillega, kus tasavägise heitluse võitsid siiski eestlased, tulemusega 21-16; 21-23 ja 24-22. Kolmandas ringis alistasid Matis ja Alexander turniiri 3. asetusega prantsuse eespaari Dimitri Jacquart – Alexis Vanhaecke seisuga 21-18; 16-21; 21-15. Eesti mängijate tee finaali katkestasid 1. asetusega Belgia paar Julien Carraggi – Jona Van Nieuwkerke, kes võitsid kohtumise kahes geimis.

Märkimisväärse tulemuse tegi ka Marcus Lõo, kes jõudis üksikmängus veerandfinaali. Esimeses ringis võitis Lõo kindlalt Portugali esindaja Ricardo Eduardo, 21-14 ja 21-16. Teises ringis oli tõeline jõuproov prantslase Gabriel Rodriguesega. Marcus võitis kohtumise 25-23 ja 22-20. Kolmandas ringis alistas eestlane kindlalt hispaanlase Alvaro Leali kahes geimis. Tee poolfinaali katkestas 4. asetusega norralane Markus Bath, kes võttis võidu eestlase üle kahes geimis ning liikus poolfinaali.

Vaata kõiki tulemusi siit!