Selgusid U17 EM individuaalturniiri võitjad

Eile lõppes Prahas U17 sulgpalli EM, kus individuaalvõistlustel sai eestlastest parima koha Hans Kristjan Pilve, jõudes üksikmängus kaheksandikfinaali.

Kõik meistritiitlid läksid seekord erinevatesse riikidesse. Meeste üksikmängu Euroopa meistriks tuli Georgi Karpov Venemaalt. Naiste üksikmängu võitis Sophia Grundtvig Taanist, kes alistas venelanna Anastasia Pustinskaia 21-12, 21-11. Meeste paarismängus said võidu Christo Popov ja Kenji Lovang Prantsusmaalt. Naiste paarismängus olid edukaimad Türgi paar Bengisu Ercetin ja Zehra Erdem. Segapaarismängu võitsid inglased Rory Easton ja Hope Warner. Kõige edukam riik oli EM-l Taani, kes võitis võistkondliku meistritiitli ja lisaks naiste üksikmängu kullale oli esindatud veel kolmes finaalis.

Mitmeid tänavusi meistreid saab näha juba järgmisel sügisel juunioride Euroopa meistrivõistlustel Tallinnas.

Vaata kõiki tulemusi siit!