Noored sulgpallurid said EM võistkondlikul võistlusel 9. koha

Sulgpalli noorte EM võistkondlikul turniiril peetakse täna viimased alagrupi mängud, millega selguvad veerandfinalistid. Eesti alagrupis olid kaks võitu kogunud nii Eesti noored kui Taani koondis ja edasipääseja otsustas omavaheline kohtumine. Kuigi Taani on turniiril esimese asetusega ja seega kogu võistluse suurfavoriite seadsid Eesti noored treener Rainer Kaljumäe sõnul eesmärgiks teenida võistlusliku mänguga vastaste austus. Kohtumine lõppes küll 5-0 taanlaste võiduga, kuid eestlased suutsid teha head esitused nii meeste üksikmängus kui meeste paarismängus. Hans Kristjan Pilve pidas Magnus Johanneseniga kolme geimilise mängu, mis lõppes taanlase kasuks 13-21, 21-16, 21-18. Võitlusliku kohtumise tegid ka paarismängus Artur Ajupov ja Tauri Kilk, kes jäid alla Axel Henrik Parkhoile ja Oscar Sunekaerile 18-21, 19-21. Vaata kõikide mängude tulemusi siit.

Kokkuvõttes jäi Eesti 36 riigi konkurentsis jagama 9. kohta. „Me suutsime ennast täna hästi kokku võtta ja enamikes mängudes anda esimesele paigutusele arvestatavaid lahinguid. Kokkuvõttes võib jääda turniiriga rahule, sest saavutasime oma eesmärgi tulla alagrupis teiseks. Võime tunda heameelt, et meil on kasvamas peale mängijad, kes suudavad just oma tehniliste oskustega ja mitte ainult füüsilisega tugevate sulgpalli riikide mängijaid surve alla panna,“ võttis Kaljumäe turniiri kokku.