Kristin Kuuba Euroopa Karikaetapil poolfinaalis

Sulgpalli Euroopa Karikaetapi turniiril Norras on Kristin Kuuba jõudnud üksikmängus poolfinaali. Veerandfinaalis alistas Kuuba (BWF 139.) kuuenda paigutusega Ayla Huseri Šveitsist 23-21, 21-15. Kuuba sai esimeses ringis jagu ka neljanda paigutusega mängijast Ungarist pärit Agnes Korosist. Poolfinaalis ootab ees võistluste favoriit, maailma edetabelis 66. kohal asuv Clara Azurmendi.

Kuuba alustas hästi võistlust ka paarismängus, kus Helina Rüüteliga omatakse teist turniiril teist paigustust. Esimeses kohtumises võideti Grace King ja Lizzie Tolman Inglismaalt 21-11, 21-8. Veerandfinaalis kaotasid eestlased väga tasavägises mängus Taanist pärit Isabella Nielsen ja Claudia Paredesele. Mängu seis jäi 21-15; 17-21 ja 26-24 taanlaste kasuks.

Helina Rüütel tegi samuti naisüksikmängus hea tulemuse, kus võitis esimeses ringis leedulase Vytaute Fomkinaite kolmes geimis. Teises ringis ootas Helinat ees tugev šveitslanna, 5. asetusega Ayla Huser, kellest Rüütel siiski jagu ei saanud ning kaotas mängu 21-19; 21-15. Getter Saar pidi esimeses ringis tunnistama taanlanna Amalie Hertzi paremust 21-14; 22-20.

Vaata kõiki tulemusi siit!