Eestlased võistlevad Norwegian Internationalil

Norras, Sandefjordis mängitakse 16.-19. novembril Euroopa Karikaetapp “Norwegian International 2017”

Eestlannad alustavad oma kõiki mänge põhiturniirilt. Kristin Kuuba (BWF 139) naisüksikmängu esimese ringi vastane on turniiri 4. asetusega ungarlanna Agnes Korosi (BWF 103). Helina Rüütel mängib leedulanna Vytaute Fomkinaite vastu. Varasemalt on mängijad omavahel kohtunud ühe korra ja siis võitis kohtumise Helina. Getter Saar (BWF 119) omab turniiri 5. asetust ja kohtub esimeses ringis taanlanna Amalie Hertziga (BWF 237).

Naispaarismängus on Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil 2. asetus. Eestlannad alustavad oma mänge otse põhiturniiri teisest ringist, kus vastasteks on Inglismaa paari Grace King – Lizzie Tolman ja Rootsi paari Emelie Borgstedt – Nathalie Wang omavahelise mängu võitja.

Vaata kõiki tabeleid siit!