Avalikustati U17 Euroopa Meistrivõistluste tabelid

Täna avalikustati 25.-29. novembril toimuva U17 Euroopa Meistrivõistluste individuaalturniiri tabelid.

Meesüksikmängus kohtub Hans Kristjan Pilve esimeses ringis kreeklase Georgius Ktenasega. Artur Ajupov läheb vastamisi Venemaa esindaja Georgii Lebedev’ga. Tauri Kilk alustab loosiõnne tahtel teisest ringist, kus kohtub Belgia esindaja Adrien Slegersi ja Taani esindaja Magnus Johanneseni omavahelise mängu võitjaga.

Naisüksikmängus alustab Ramona Üprus võistlust teisest ringist, kus kohtub türklanna Naime Yilmazega. Arina Krõlova läheb esimeses ringis vastamisi taanlanna Sophia Grundtviga. Catlyn Kruus alustab teisest ringist, kus kohtub turniiri 7. asetusega sakslanna Ann-Kathrin Spöriga.

Meespaarismängus on Artur Ajupov – Tauri Kilk meespaari vastasteks turniiri 3. asetusega Prantsuse paar Kenji Lovang – Christo Popov. Hans Kristjan Pilve ja Christopher Siilbaum mängivad turniiri 8. paari, horvaatide Luka Ban – Josip Meglici vastu.

Naispaarismängus alustavad Catlyn Kruus ja Ramona Üprus soomlaste Carla Kivikko – Heidi Puro vastu. Kirke Karolin Heiter ja Arina Krõlova mängivad hispaanlannade Laura Solis – Ruth Veiguela vastu.

Segapaarismängus alustavad Artur Ajupov ja Ramona Üprus teisest ringist, kus kohtuvad Rumeenia paari Paul Harangus – Milu Luiza ning Sloveenia segapaari Blaz Smrkolj – Nike Brajkovici omavahelise mängu võitjaga. Catlyn Kruus ja Tauri Kilk kohtuvad põhjanaabrite Tony Lindelöf – Jannica Monnbergiga. Arina Krõlova ja Hans Kristjan Pilve kohtuvad Valgevene segapaari Ihar Bondarau – Hanna Bandarenkaga.

Vaata kõiki tabeleid siit!