Getter Saar ja Kati-Kreet Marran piirdusid Ungaris avaringiga

2.-5. novembril Ungaris peetaval Euroopa Karikaetapil piirdusid Getter Saar ning Kati-Kreet Marran avaringiga.

Kati-Kreet Marran kohtus naisüksikmängu põhitabeli esimeses ringis turniiri 5. asetusega hollandlanna Gayle Mahulettega. Eestlanna pidi vastase paremust tunnistama kahes geimis, seisudega 14-21; 10-21. Getter Saar läks esimeses ringis vastamisi Türgist pärit Cemre Ferega. Peeti kolmegeimiline lahing, kust siiski väljus võitjana türklanna 21-10; 19-21; 21-11. Meesüksikmängus Sander Merits põhiturniirile ei pääsenud.

Segapaarismängu kvalifikatsiooni teises ringis ei saanud Kati-Kreet Marran ja Sander Merits jagu Ungari ja Tai segapaarist Tovannakasem Samatcha – Nikoletta Bukoviczkist ja kaotasid mängu kolmes geimis, 17-21; 21-18; 21-19.

Vaata kõiki tulemusi siit!