Marcus Lõo ja Karl Kert võitsid juunioride Euroopa karikaetapi

Sel nädalavhetusel toimus Slovakkias, Trencini linnas juunioride Euroopa karikaetapp Slovak Junior 2017.

Karl Kert ja Marcus Lõo tõid Eestile meespaarismängu kuldmedali. Finaalis läksid poisid vastamisi kohalike mängijate Gasper Krivec – Grega Sustariga, kelle alistasid kindlalt kahes geimis 21-18 ja 21-12.

Samuti tegid Lõo ja Kert suurepärased tulemused meesüksikmängus. Marcus Lõo jõudis ainsa eurooplasena poolfinaali. Finaalist lahutas veel ainult üks võit, kuid Hiina Taipeist pärit, turniiri 2. asetusega Shiau Cheng Chen jäi sel korral alistamatuks. Chen pääses finaali, alistades Lõo kahes geimis 21-10 ja 21-11. Shiau Cheng Chen võitis ka kogu turniiri. Karl Kert jõudis välja veerandfinaali, kus pidi alla vanduma hilisemale hõbemedalistile Hiina Taipeist pärit Su Li Yangile.

Vaata kõiki tulemusi siit!